Spanning en sensatie met onze simulators

Wat is er mogelijk met J&R Virtual Reality Entertainment?

Op de motor racen over The Isle of Man of een zeer realistisch balletje golf slaan, het kan met onze verschillende simulators. We verhuren verschillende race-, schiet-, vlieg- en sportsimulators. Door een ingenieuze mix van beeld, opzwepende geluiden en levensechte bewegingen, is uw simulatie-ervaring een zeer bijzondere belevenis. Ideaal dus voor uw bedrijfsuitje of evenement. Bekijk ons aanbod en boek een simulator voor uw evenement!

Golfsimulators

Ervaar de sensatie van een echte hole-in-one, speel een longest-drive of nearest to pin-competitie, verbeter uw puttingtechnieken en houd resultaten bij met gedetailleerde swinganalyses. Onze golfsimulators hebben projectieschermen van 5 m² tot maar liefst 12 m².

Full scale golfsimulator

Vanaf iedere gewenste positie op de baan met echte clubs de golfbal slaan, waarna het resultaat real-time op het projectiescherm verschijnt. Na iedere slag volgt een uitgebreide en gedetailleerde swinganalyse om de volgende nog beter uit te voeren! Een uitdagend spel dus, dat de speler in staat stelt zijn of haar beste swing te laten zien of juist te verbeteren.

Mid scale golfsimulator

Dezelfde mogelijkheden als bij de full scale-versie, maar deze simulator wordt opgebouwd in een kleinere tent en het projectiescherm is minder groot. De speler slaat zijn slag vanuit een positie buiten de tent.

Informatie aanvragen

Compact golfsimulator

Bij deze variant van de golfsimulator slaan spelers in een opvangnet. Het beeld wordt weergegeven door 1 of 2 lcd-schermen. De compact golfsimulator biedt dezelfde spelmogelijkheden als de full scale- en mid scale-simulators.

Putting challenge pro puttingsimulator

Putting challenge pro is een golf- en puttingsimulator die nooit verveelt. Met een keuze uit 108 verschillende holes verdeeld over 6 golf courses, kunnen spelers uitvoerig hun puttingtechniek oefenen. Een spel voor 1 tot 4 spelers, met een automatisch bal-retour-systeem. Door een geraffineerd mechanisme wordt steeds een andere vorm aan de green gegeven, waardoor spelers telkens opnieuw uitgedaagd worden.

19-persoons motion-basedsimulators

Met zijn negentienen tegelijk een supersnelle ronde met een Formule 1-auto rijden op Spa-Francorchamps. Een spectaculaire rallyproef afleggen of een race rijden op een racemotor. Maar ook een super spannende rollercoaster rit of duiken met dolfijnen. Dit is allemaal mogelijk met de 19-persoons motion-basedsimulator. Wilt u op een spectaculaire en opvallende wijze uw boodschap overbrengen en de naamsbekendheid van uw bedrijf verhogen? De buitenzijde van de simulator kunnen wij geheel aanpassen aan de look en feel van uw bedrijf. Daarnaast is er de mogelijkheid om een custom-made film te draaien. Geheel naar uw wensen en behoeften. Bekijk een opdracht die wij onlangs hebben verzorgd voor Sawadee Reizen.

Informatie aanvragen

Virtual reality-flightsimulator

Een unieke mock-up cockpit van een gevechtsvliegtuig, compleet met alle knoppen en instrumenten die u daarin verwacht. De piloot neemt plaats achter dit indrukwekkende paneel, zet de virtual reality-bril op en begint aan zijn of haar opdracht: opstijgen vanaf een vliegdekschip en alle vijandige doelen uitschakelen! Een bijzonder boeiend interactief spel met fantastische computerbeelden en geluidseffecten waardoor de speler de spanning en sensatie beleeft van een echte vechtpiloot. Dit is een ideale traffic-builder bij beurzen en promoties en een geweldige attractie op elk evenement.

Informatie aanvragen

Racesimulators

Beleef de ultieme race ervaring. Bijvoorbeeld met de motion-basedsimulator. Deze simulator beweegt interactief mee waardoor de bestuurder de G-krachten ervaart die coureurs ondervinden.

Full scale racesimulator

Een F1-auto als realistische simulator, met de beste software en ‘s werelds beste besturingssysteem. Deze heeft het juiste compromis tussen realistisch racen en berijdbaarheid en is daardoor voor iedereen een uitdagende ervaring. Door het elektrisch verstelbare pedaal- en stuursysteem heeft iedereen de juiste zitpositie in de Formule 1-cockpit. De pedalen, besturing, stuurschakeling: alles is echt. Voel de vibraties van de motor en de kerbstones door het geavanceerde shaker feedbacksysteem.

Hyper racesimulator

Met deze simulators rijden gasten over ieder bestaand circuit in verschillende auto’s. Bijvoorbeeld Circuit Park Zandvoort in een Porsche GT3 en Spa-Francorchamps in een Formule 1- of FIA GT-auto. Wij kunnen tot acht simulators koppelen, zodat acht mensen een race tegen elkaar kunnen rijden, waarbij toeschouwers het tv-beeld van de race op een aparte monitor of projectiescherm kunnen bekijken.

Sega Rally Twin2

De opvolger van het populaire spel Sega Rally Championship. Dit spel laat u ervaren hoe het voelt om een echte rallyrijder te zijn. U voelt bijvoorbeeld de oneffenheden in de weg en concentratie is vereist om ervoor te zorgen dat u niet uit de bocht vliegt. U kunt kiezen uit twee modes: practice en championship. Daarnaast kunt u kiezen uit een mix van sportieve auto’s waaronder:

 • Peugeot 306 Maxi
 • Lancia Stratos HF
 • Subaru Impreza WRC ’97
 • Toyota Celica GT-Four
Ook kunt u een keuze maken uit diverse parcoursen, zoals woestijn, winter en een heus berglandschap.

Daytona USA racesimulator

Deze simulator is voorzien van de meest geavanceerde graphics voor een nog realistischer rijervaring. De speler kan kiezen uit drie circuits:

Informatie aanvragen
 • Oval circuit; ideaal voor beginners, racen tegen 40 auto’s in maximaal acht rondes.
 • Grand Canyon course; voor de gevorderde coureur, racen tegen 30 auto’s in maximaal vier rondes.
 • Seaside course; voor de experts, racen tegen 20 auto’s in maximaal vier rondes.

Multimedia console met raceseat

Bestuur zelf en ervaar het rijden in een Formule 1-raceauto over bekende racecircuits met de multimedia console autorace! Neem plaats in de verstelbare zitstoel, geef gas door middel van de pedalen en scheur weg. Stuurschakeling is voor eigen rekening, u waant zich in een echte raceauto. Wij kunnen tot vier raceseats aan elkaar koppelen zodat mensen in wedstrijdverband kunnen racen. Want een tikje sneller of beter rijden dan vrienden, collega’s of kennissen is natuurlijk altijd iets om voor te gaan!

Manx TT Twin motorracesimulator

Ervaar de sensatie en de snelheid van de Manx TT (Tourist Trophy) superbike simulator. Deze TT staat bekend als een van de moeilijkste motorcycle-competities ter wereld. Gehouden op The Isle of Man; een mooi eiland gelegen in de Ierse Zee. De spelers rijden langs smalle weggetjes, schitterende dorpjes en bergen, en racen tegen elkaar of tegen de computer. Sturen doet men door de bike naar rechts of links te bewegen. U ervaart het ultieme gevoel van het deelnemen aan een motorrace.

Vrachtwagensimulator ‘The King of Route 66’

Onze nieuwste aanwinst. Neem plaats achter het enorme stuur van een gigantische 18-wheeler-truck en ervaar het sentiment van een rit langs de meest befaamde weg van Amerika. Maar denk erom, er moet wel gewerkt worden! U moet verschillende vrachten bezorgen langs de route van Chicago Illinois naar Santa Monica California om zo veel mogelijk geld te verdienen. Onderweg wordt u nog lastig gevallen door een concurrent dus blijf op uw hoede.

Schietsimulators

Speel een veilig een leuk schietspel met levensgrote schermen en spectaculaire laser- en cameratechnologie. Kies uit diverse spellen, zoals kleiduifschieten en het schieten op een doel. De grafische beelden worden ondersteund door meeslepende geluidseffecten.

Een van onze schietsimulators is de Laser Shot, een schietspel geprojecteerd op een groot scherm.

Informatie aanvragen

Wintersportsimulators

Alpine surfer snowboardsimulator

De alpine surfer is gebaseerd op de snelst groeiende tak van wintersport ter wereld: snowboarden! De speler kan zijn of haar snowboardkunsten laten zien op twee pistes in twee verschillende modes. In principe is het de bedoeling om zo snel mogelijk de parcoursen af te leggen, maar de speler krijgt ook de gelegenheid om sprongen met air-tricks te maken en zelfs te jibben (stunten over natuurlijke obstakels) over boomstammen en afrasteringen. Een geweldige ervaring voor jong en oud.

Informatie aanvragen

Alpine racer skisimulator

Een afdaling waarbij u zo snel mogelijk en zonder slag of stoot naar beneden moet manoeuvreren of een slalom moet maken. U combineert techniek en snelheid om hindernissen te ontwijken. Dit maakt u mee met de virtual skiing alpine racersimulator. Dit apparaat is zo realistisch dat u zich echt op de skipiste waant. Dalend op de ski’s en met de wind door uw haren zweeft u van de hoogste berg.

Jetskisimulator

Met de AQUA JET jetskisimulator bent u in staat ook zonder een nat pak uw kunsten te tonen op dit snel in populariteit toenemende vaartuig. Golfslag en beweging worden gesimuleerd door middel van het luchtgeveerde controlesysteem. Bovendien kan de opwindende sensatie van springschansen, grote oceaandeiningen en watervallen beleefd worden. De AQUA JET jetskisimulator maakt gebruik van zeer realistische graphics voor een overtuigende sensatie. Het 3D stereofonische geluid uit drie speakers zorgt voor de finishing touch.

Informatie aanvragen

Virtual reality

Virtual reality-systemen staan bekend om hun karakteristieke 3D-effecten. Deze zorgen ervoor dat spelers helemaal opgaan in het spel. Tot de virtual reality-mogelijkheden van J&R behoort de 19 persoons VR simulator.

Informatie aanvragen

Overige simulators en spellen

 • Downhill Bikers Mountainbike-simulator
 • Arcade videospellen 
 • Dans Pads
 • Nintendo Wii
 • Sony Playstation
 • Elektronisch dartspel
 • Pooltafel
 • Tafelvoetbalspel
 • Tafeltennistafel
Informatie aanvragen

Wilt u dat uw evenement een unieke ervaring wordt? Bel: 0183-637927 / 06-54741661.

J&R Virtual Reality Entertainment
Vest 14 
4207 CK Gorinchem, Zuid-Holland

KvK 23056289
BTW NL007524146.B01
Bank NL35RABO0322206944

Contactgegevens

T: 0183-637927 / 06-54741661

E: info@j-r.nl

Privacyverklaring

J&R Virtual Reality Entertainment maakt uw evenement onvergetelijk!