racesimulator
verhuur simulators
J&R Virtual Reality Entertainment

Wat is er mogelijk met J&R Virtual Reality Entertainment?

Op de motor racen over the Isle of Man of een zeer realistisch balletje golf slaan, het kan met onze verschillende simulators.

We verhuren verschillende race-, schiet-, vlieg- en sportsimulators. Door een ingenieuze mix van beeld, opzwepende geluiden en levensechte bewegingen, is een simulatie-ervaring een zeer bijzondere belevenis.

Golfsimulators

Ervaar de sensatie van een echte hole-in-one, speel een longest-drive of nearest to pin-competitie, verbeter puttingtechnieken en houd resultaten bij met gedetailleerde swinganalyses. Onze golfsimulators hebben projectieschermen van 5 m² tot maar liefst 12 m². 

Full scale golfsimulator
Vanaf iedere gewenste positie op de baan met echte clubs de golfbal slaan, waarna het resultaat real-time op het projectiescherm verschijnt. Na iedere slag volgt een uitgebreide en gedetailleerde swinganalyse om de volgende nog beter uit te voeren! Een uitdagend spel dus, dat de speler in staat stelt zijn of haar beste swing te laten zien of juist te verbeteren. 

Mid scale golfsimulator
Dezelfde mogelijkheden als bij de full scale-versie maar deze simulator wordt opgebouwd in een kleinere tent en het projectiescherm is minder groot. De speler slaat zijn slag vanuit een positie buiten de tent. 

Compact golfsimulator
Bij deze variant van de golfsimulator slaan spelers in een opvangnet. Het beeld wordt weergegeven door 1 of 2 lcd-schermen. De compact golfsimulator biedt dezelfde spelmogelijkheden als de full scale- en mid scale-simulators. 

Putting challenge pro puttingsimulator
Putting challenge pro is een golf- en puttingsimulator die nooit verveelt. Met een keuze uit 108 verschillende holes verdeeld over 6 golf courses, kunnen spelers uitvoerig hun puttingtechniek beoefenen. Een spel voor 1 tot 4 spelers, met een automatisch bal-retour-systeem. Het heeft een geraffineerd mechanisme om steeds een andere vorm aan de green te geven, waardoor spelers telkens opnieuw uitgedaagd worden.

evenementenmarketing; balsportsimulators

14-persoons motion-basedsimulators

Met zijn veertienen tegelijk een supersnelle ronde met een Formule 1-auto rijden op Spa-Francorchamps. Een spectaculaire rallyproef afleggen of een race rijden op een racemotor. Maar ook een super spannende rollercoasterrit of duiken met dolfijnen. Dit is allemaal mogelijk met de 14-persoons motion-basedsimulator.

Wil je op een spectaculaire en opvallende wijze je boodschap overbrengen en de naamsbekendheid verhogen? De buitenzijde van de simulator kunnen wij geheel aanpassen aan de look en feel van jouw bedrijf. Daarnaast is er de mogelijkheid om een custom-made film te draaien. Geheel naar uw wensen en behoeften. Bekijk een opdracht die wij onlangs hebben verzorgd voor Sawadee Reizen

J&R Virtual Reality Entertainment

Virtual reality-flightsimulator

Een unieke mock-up cockpit van een gevechtsvliegtuig, compleet met alle knoppen en instrumenten die u daarin verwacht. De piloot neemt plaats achter dit indrukwekkende paneel, zet de virtual reality- bril op en begint aan zijn of haar opdracht: opstijgen vanaf een vliegdekschip en alle vijandige doelen uitschakelen! Een bijzonder boeiend interactief spel met fantastische computerbeelden en geluidseffecten waardoor de speler de spanning en sensatie beleeft van een echte vechtpiloot. Dit is een ideale traffic-builder bij beurzen en promoties en een geweldige attractie op elk evenement.

Virtual reality-flightsimulator

Racesimulators

Beleef de ultieme race-ervaring. Bijvoorbeeld met de motion-based-simulator. Deze simulator beweegt interactief mee en de bestuurder ervaart de g-krachten die coureurs ondervinden. 

Full scale racesimulator
Een F1-auto als realistische simulator, met de beste software en ‘s werelds beste besturingssysteem. Deze heeft het juiste compromis tussen realistisch racen en rijdbaarheid en is daardoor voor iedereen een uitdagende ervaring. Door het elektrisch verstelbare pedaal- en stuursysteem heeft iedereen de juiste zitpositie in de Formule 1-cockpit. De pedalen, besturing, stuurschakeling: alles is echt. Voel de vibraties van de motor en de kerbstones door het geavanceerde shaker feedbacksysteem.

Hyper racesimulator
Met deze simulators rijden gasten over ieder bestaand circuit in verschillende auto’s. Bijvoorbeeld Circuit Park Zandvoort in een Porsche GT3 en Spa-Francorchamps in een Formule 1- of FIA GT-auto. Wij kunnen tot 8 simulators koppelen, zodat 8 mensen een race tegen elkaar kunnen rijden, waarbij toeschouwers het tv-beeld van de race op een aparte monitor of projectiescherm bekijken. 

Sega Rally Twin2
De opvolger van het populaire spel Sega Rally Championship. Dit spel laat u ervaren hoe het voelt om een echte rallyrijder te zijn. U voelt bijvoorbeeld de oneffenheden in de weg en concentratie is vereist om ervoor te zorgen dat u niet uit de bocht vliegt. U kunt kiezen uit twee modes: practice en championship, en een mix van sportieve auto’s waaronder een:

 • Peugeot 306 Maxi
 • Lancia Stratos HF
 • Subaru Impreza WRC ’97
 • Toyota Celica GT-Four

Ook kunt u een keuze maken uit diverse parcoursen, zoals woestijn, winter en een heus berglandschap.

Daytona USA racesimulator
Deze simulator is voorzien van de meest geavanceerde graphics voor een nog realistischer rijervaring. De speler kan kiezen uit 3 circuits:

 • Oval circuit; ideaal voor beginners, racen tegen 40 auto’s in maximaal 8 ronden
 • Grand Canyon course; voor de gevorderde coureur, racen tegen 30 auto’s in maximaal 4 ronden
 • Seaside course; voor de experts, racen tegen 20 auto’s in maximaal 4 ronden

Multimedia console met raceseat
Bestuur zelf en ervaar het rijden in een Formule 1-raceauto over bekende racecircuits met de multimedia console autorace! Neem plaats in de verstelbare zitstoel, geef gas door middel van de pedalen en scheur weg. Stuurschakeling is voor eigen rekening, u waant zich in een echte raceauto. Wij kunnen tot 4 raceseats aan elkaar koppelen zodat mensen in wedstrijdverband kunnen racen. Net een tikje sneller of beter rijden dan vrienden, collega’s of kennissen is immers altijd iets om voor te gaan!

Manx TT Twin motorracesimulator
Ervaar de sensatie en de snelheid van de Manx TT (Tourist Trophy) superbikesimulator. Deze TT staat bekend als een van de moeilijkste motorcycle-competities ter wereld. Gehouden op The Isle of Man; een mooi eiland gelegen in de Ierse zee. De spelers rijden langs smalle weggetjes, schitterende dorpjes en bergen, en racen tegen elkaar of tegen de computer. Sturen doet men door de bike naar rechts of links te bewegen. U ervaart het ultieme gevoel van het deelnemen aan een motorrace.

Vrachtwagensimulator ‘The King of Route 66’
Onze nieuwste aanwinst. Neem plaats achter het enorme stuur van een gigantische 18-wheeler-truck en ervaar het sentiment van een rit langs de meest befaamde weg van Amerika. Maar denk erom, er moet wel gewerkt worden! U moet verschillende vrachten bezorgen langs de route van Chicago Illinois naar Santa Monica California om zoveel mogelijk geld te verdienen. Onderweg wordt u nog lastig gevallen door een concurrent dus blijf op uw hoede. 

racesimulator

Schietsimulators

Speel veilig een leuk schietspel met levensgrote schermen en spectaculaire laser- en cameratechnologie. Kies uit diverse spellen, zoals kleiduifschieten en het schieten op een doel. De grafische beelden worden ondersteund door meeslepende geluidseffecten.

Tot onze schietsimulators behoren de Laser Shot, een schietspel geprojecteerd op een groot scherm, en Total Recoil, een virtual reality-game waarbij de speler een vr-helm op krijgt. 

schietsimulator

Wintersportsimulators

Alpine surfer snowboardsimulator
De alpine surfer is gebaseerd op de snelst groeiende tak van wintersport ter wereld: snowboarden! De speler kan zijn of haar snowboardkunsten laten zien op 2 pistes in 2 verschillende modes. In principe is het de bedoeling om zo snel mogelijk de parcoursen af te leggen, maar de speler krijgt ook de gelegenheid om sprongen met air-tricks te maken en zelfs te jibben (stunten over natuurlijke obstakels) over boomstammen en afrasteringen. Een geweldige ervaring voor jong en oud. 

Alpine racer skisimulator 
Een afdaling waarbij u zo snel mogelijk en zonder slag of stoot naar beneden moet manoeuvreren of een slalom moet maken. U combineert techniek en snelheid om hindernissen te ontwijken. Dit maakt u mee met de virtual skiing alpine racersimulator. Dit apparaat is zo realistisch dat u zich echt op de skipiste waant. Dalend op de ski’s en met de wind door uw haren zweeft u van de hoogste berg. 

wintersportsimulators

Jetskisimulator

Met de AQUA JET jetskisimulator is men in staat ook zonder een nat pak hun kunsten te tonen op dit, snel in populariteit toenemende, vaartuig. Golfslag en beweging worden gesimuleerd door middel van het luchtgeveerde controlesysteem. Bovendien kan de opwindende sensatie van springschansen, grote oceaandeiningen en watervallen beleefd worden.
De AQUA JET jetskisimulator maakt gebruik van zeer realistische graphics voor een overtuigende sensatie. Het 3D stereophonische geluid uit 3 speakers zorgt voor de finishing touch.

watersportsimulators

Virtual Reality

Virtual reality-systemen staan bekend om hun karakteristieke 3D-effecten. Deze zorgen ervoor dat spelers ervaren helemaal opgaan in het spel. Tot de virtual reality-mogelijkheden van J&R behoren de Total Recoil schietsimulator en de VR flightsimulator. Bij beide spellen krijgen de spelers een helm op, de visette.

Virtual Reality

SuperShot basketbalspel

Bij dit spel moeten spelers zoveel mogelijk hoops maken in een aantal seconden. Punten worden weergegeven via een led-schermpje aan de voorzijde van de machine. Een stalen kooi rondom de SuperShot voorkomt dat de ballen overal terechtkomen. Aan het spel kunnen 1 tot 4 spelers deelnemen. Bij de SuperShot draait alles om snelheid en behendigheid. 

J&R Virtual Reality Entertainment

Overige simulators en spellen

 • Downhill Bikers Mountainbike-simulator
 • Vrachtwagensimulator 
 • Dans Pads
 • Nintendo Wii
 • Sony Playstation
 • Elektronisch dartspel
 • Pooltafel
 • Tafelvoetbalspel
 • Tafeltennistafel 
J&R Virtual Reality Entertainment