Flipbooks van J&R Virtual Reality Entertainment

De FunFlips-studio is een mobiele flipbookstudio waarmee bezoekers van uw bedrijfsfeest, evenement of beurs in slechts 90 seconden een flipbook van zichzelf maken. Een flipbook is in feite een film op papier. Wanneer u de pagina’s ervan door uw handen laat glijden komen de plaatjes als het ware tot leven. 

In onze FunFlips Mobile Flipbook Studio van 3 x 3m kunnen één of meerdere gasten voor de camera plaatsnemen. Vervolgens wordt er van hen een film van zes seconden gemaakt, die we in 1½ minuut omzetten in een flipbook. Een flipbook is een serie plaatjes bijeengebonden tot een boekje. Wanneer je het boekje snel door je duim laat glijden, komen de plaatjes als een film tot leven. Tijdens een evenement een zeer vermakelijke en geestige vorm van entertainment. En voor de gasten een fantastisch en blijvend aandenken. Per uur kunnen wij circa 50 flipboekjes maken. 


Wij kunnen de flipbook studio op verschillende manieren opstellen:

1. met een neutrale achtergrond (wit)

2. met een eigen achtergrond van de klant. 

3. met een greenscreen achtergrond. Hiermee kunnen wij één of meerdere foto’s/filmpjes als achtergrond gebruiken 

De ideale promotie tijdens beurzen

De kaft van het boekje kan worden voorzien van een logo en (reclame)boodschap. Ook kunnen wij een korte boodschap aan het filmpje toevoegen die dan tijdens het “flippen” van het boekje wordt weergegeven.

Het is mogelijk om de flipbook-filmpjes te delen op Social Media tijdens het event. Om het filmpje te kunnen delen, vult de bezoeker na het maken van de film zijn/haar emailadres in. Via de mail ontvangt hij/zij dan direct een bericht met daarin een link om het filmpje te downloaden en te delen.

Een flipbook is dan ook de ideale promotie tijdens beurzen en een blijvende herinnering. Kijk naar een korte filmimpressie.

Waarom een flipbookstudio huren bij J&R:

  • Levering in binnen- en buitenland
  • Gunstige tarieven
  • Professionele begeleiding
  • Huur meerdere dagen en ontvang korting!